Levergodis - klart!

Nu är godiset klart! Det blev jättebra! 
De är mjuka men inte kladdiga, och Pelle älskar dem. Enda nackdelen är att de inte luktar så gott, men det får man väl leva med antar jag :)

Här är receptet:
2 dl vetemjöl (i ursprungsreceptet stär det rismjöl)
2 stycken ägg
50 gram smält smör

Blanda!

Mixa lever (eller kött, kyckling, fisk eller något annat gott) ca 350-500 g

Blanda ihop smet och lever till en hyfsad jämn smet.

Lägg i en smörad långpanna, grädda i ugnen i 175 grader i 15 minuter.

Skär den i lagom stora bitar. KLART!

Eftersom bitarna är mjuka har godiset inte jättelång hållbarhet, men de går utmärkt att frysa in så det funkar ändå!

 
mums!

Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0